سلمان فارسی

• سلمان فارسى در يك نگاه :
سلمان فارسى معجزه مكتب تربيتى رسول اعظم (صلى الله عليه وآله) است. سلمان با راهنمايى پيامبر خدا (صلى الله عليه وآله) و اميرالمؤمنين على بن ابى طالب (عليه السلام) رشد يافت و به درجه عالى «ايمان» رسيد. وى سرآمد اصحاب پيامبر و شيعه على است و همانندى ندارد. دقيق ترين و بهترين راه سلمان شناسى، بازشناسى شخصيت سلمان فارسى بر اساس «احاديث» پيامبر اعظم و ائمّه معصومان (عليهم السلام) است.

• آرامگاه سلمان فارسی :
آرامگاهش کنار طاق کسری در شهر مدائن عراق، در 5 فرسخی بغداد است. در دوره حکومت بعثی‌ها، بسیاری از نام‌های تاریخی، از جمله سلمان فارسی را به سلمان پاک تغییر دادند. صدام این لقب را به او داد؛ یعنی، او با اسلام آوردن و عرب شدن از آلودگی مجوسی و فارسی پاک شده‌است. آرامگاه او بنام «حی سلمان باک» معروف است. حرم او طی اقدامات تروریستی به دنبال هتک حرمت حرم ائمه اطهار (ع) سامرای عراق مورد اصابت خمپاره قرار گرفت.