سلمان فارسی

هدف گروه معارف اسلامی در دانشگاهها آشنایی تدریجی و انس ذهنی و روحی دانشجویان در طول تحصیل با معارف ناب اسلام است تا با توکل بر خداوند مهربان، دوران تحصیل خود را با عزم کسب تخصص و تعهد به پایان برده و عنصری سودمند برای جامعه باشند.

این هدف در قالب ارائه درس‌های اندیشه اسلامی ۱ و ۲، اخلاق و آیین زندگی، آشنایی با قرآن کریم، تاریخ اسلام و دانش خانواده ارائه می‌گردد.

برگزاری کرسیهای نقد و مناظره، کارگاه آموزشی مهارت‌های زندگی دانشجویی و مشاوره نیز برای دانشجویان علاقمند از برنامه‌های گروه معارف است.

مدیر محترم گروه معارف: حجت الاسلام حسین پویا مفرد