مهندسی ورزش

مقطع کارشناسی(سرفصل)

مهندسی ورزش یک رشته بسیار جوان و پلی بین

ورزش و مهندسی است.

پیشرفت ورزش بدون کمک گرفتن از علوم مهندسی مقدور نمی باشد. مهندسی ورزش دربرگیرنده مجموعه ای از بخشهای علوم مهندسی پایه و علوم مهندسی مرتبط می باشد.

مهندسی ورزش شاخه جدیدی از علم است که هدف آن تربیت نیروی انسانی با مهارتهای مهندسی بوده تا به طور تخصصی در حیطه ورزش فعالیت نمایند.

دانش آموختگان این رشته پس از اتمام دوره می توانند جذب مشاغل زیر شوند

۱. باشگاههای ورزشی برای ارائه خدمات مهندسی جهت پیشرفت ورزشکاران

۲. اماکن ورزشی (سالن ها و ورزشگاهها) جهت ارائه خدمات مهندسی

۳. شرکت های فنی و مهندسی مرتبط با ورزش (فعال در طراحی، ساخت، تجارت تجهیزات ورزشی، پوشاک ورزشی فضاهای ورزشی و نیز تجهیزات آزمایشگاهی مهندسی ورزش)