اطلاعیه گروه مهندسی ورزش

• شنبه, 24 مهر 1395 ساعت 11:20

بسمه تعالی

موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی غیردولتی سلمان برای اولین بار در سطح دانشگاههای خراسان در مقطع کارشناسی در رشته جدید مهندسی ورزش بدون آزمون با سوابق تحصیلی دانشجو می پذیرد،

متقاضیان با در دست داشتن مدارک تحصیلی و اصل شناسنامه و کارت ملی از تاریخ ۹۵/۷/۱۳ به موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی غیردولتی سلمان مراجعه نمایند.

متقاضیانی که تا تاریخ ۹۵/۶/۳۱ فارغ التحصیل شده اند جهت نیمسال اول و متقاضیانی که تا تاریخ ۹۵/۱۰/۳۰ فارغ التحصیل می شوند جهت نیمسال دوم ثبت نام می شوند.

کلیه متقاضیان«مرد» می بایست در زمان ثبت نام و شرکت در این مرحله از پذیرش دانشجو از نظر نظام وظیفه منعی برای تحصیل نداشته باشند. پس از انجام ثبت نام افراد به عنوان پذیرفته شده مشروط تلقی می شوند و شروع به تحصیل آنان تا زمان تایید نهایی این سازمان بصورت مشروط خواهد بود.

برخورداری از اساتید مجرب، موقعیت مکانی مناسب، تخفیف شهریه برای دانشجویان ممتاز و دارای شرایط خاص از جمله ویژگیهای موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی غیردولتی سلمان است.