اولین دوره کارگاههای آموزشی سازه‌های ماکارونی

قابل توجه دانشجویان محترم،

موسسه آموزش عالی سلمان اقدام به برگزاری اولین دوره کارگاههای آموزشی سازه‌های ماکارونی می‌نماید:

جهت ثبت‌نام خواهشمند است نام و نام خانوادگی، شماره همراه، اسکن فیش واریزی به حساب ۴۲۵۰۴۹۹۲۵ بانک تجارت به مبلغ ۲۰۰/۰۰۰ ریال به نام موسسه آموزش عالی سلمان را به ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال نمایید.

خواهشمند است یک نسخه از فیش واریزی را در هنگام شرکت در سمینار و یا کارگاه آموزشی به همراه داشته باشید.

اولین دوره کارگاههای آموزشی سازه‌های ماکارون