اطلاعیه ثبت نام وام دانشجویی (نیمسال اول ۹۷-۹۶)

• چهارشنبه, 01 دی 1395 ساعت 14:38

به اطلاع کلیه دانشجویان متقاضی وام شهریه در نیمسال اول سال تحصیلی ۹۷-۹۶ می رساند

سامانه ثبت اطلاعات وام دانشجویی از طریق پرتال دانشجویی صندوق رفاه از تاریخ ۹۵/۰۹/۲۵ لغایت ۹۵/۱۰/۳۰ فعال می باشد، لذا جهت ثبت درخواست وام شهریه به پرتال دانشجویی خود و ثبت آن در لینک صندوق رفاه اقدام فرمایید.

ضمنا فرم تکمیل شده درخواست وام و نیز مدارک مورد نیاز را در موعد مقرر به کارگزینی تحویل دهید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت فرمهای مربوطه به آدرس http://salman.ac.ir/index.php/assistants/student-and-cultural-assistance/student-loan مراجعه نمایید.