بیستمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران

یاداشت دبیر

تئاتر دانشجویی/دانشگاهی ایران همواره آغازگر جریانهای نو و بی بدیل در زمینه هنرهای نمایشی این مرز و بوم بوده است.

تئاتری که کنشگران آن با توجه به دانش، آگاهی، خلاقیت و جسارتشان به دور از جریان تئاتر حرفه ای (تئاتر رسمی، تئاتر مستقر، تئاتر رایج) هر کدام با ارائه شیوه های جدید اندیشیدن و انجام پژوهشهای بنیادین، دریچه ای تازه به جهان نمایش در ایران گشوده اند و آثاری بدیع خلق کرده اند. یکی از مسائل اصلی تئاتر امروز ما توجه بیش از اندازه بر «موضوع » است، که باعث ایجاد فرم های تکراری و دوری از اندیشه ورزی می شود. تاکید بر تئاتر به مثابه اندیشه از طریق ارائه ی فرم های نوین اجرایی در تولیدات تئاتر دانشگاهی، می تواند پاسخی در خور برای مسائل امروز تئاتر ایران داشته باشد.

برای آگاهی بیشتر کلیک نمایید.

فراخوان