اطلاعیه مهم دانشجویان ارشد

• یکشنبه, 08 دی 1398 ساعت 10:04

رو لینک کلیک نمایید

اطلاعیه مهم دانشجویان کارشناسی ارشد

با توجه به سیستمی شدن فرایند درخواست سنوات و اعاده به تحصیل ، لازم است دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد (ورودی 92،93،94،95) ، اعاده به تحصیل،مشروط ، عدم مراجعه و همچنین دانشجویانی که پرونده آنها قبلا به هرعلتی به کمیسیون دانشگاه فردوسی ارجاع داده شده است، حداکثرتا تاریخ98/11/20 ضمن مراجعه به سامانه سجاد به آدرس(https://portal.saorg.ir) نسبت به ثبت نام اقدام نموده و درلینک کمیسیون موارد خاص ضمن آپلود مدارک خواسته شده درسامانه نسبت به درخواست سنوات نیم سال دوم 98-99 اقدام فرمایند. لازم به ذکر است کلیه عواقب ناشی از عدم درخواست سنوات از طریق سامانه (مشکلات مربوط به نظام وظیفه، عدم اجازه دفاع از پایان نامه و .........) به عهده شخص دانشجو خواهد بود.

(حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی)