خبرهای مربوط به نمایشگاه مریم

• یکشنبه, 20 بهمن 1398 ساعت 08:07

رو لینک کلیک کنید

موسسه اموزش عالی سلمان در راستای پاسداشت مقام شامخ دانشمندان، با همکاری موزه ملی علوم و فناوری جمهوری اسلامی ایران، اتحادیه بین المللی ریاضی(imu) ، و کمیته بانوان انجمن ریاضی ایران، تمایشگاه عکسی همراه با نمایشگاهی از زندگینامه ریاضی دان فقید مریم میرزاخانی، تحت عنوان « نمایشگاه به یاد مریم» برگزار نموده است. از کلیه علاقمندان دعوت میشود از این نمایشگاه دیدن نمایند.
تاریخ برگزاری نمایشگاه- ۱۵بهمن ماه الی ۳۰ بهمن ماه ۱۳۹۷، بجز روزهای تعطیل رسمی.
ساعت. ۱۰ الی ۱۵ هر روز
مکان. امفی تاتر موسسه اموزش عالی سلمان

بازدید دکتر محمد زاده معاون دانشگاه علمی کاربردی ونماینده وزیر علوم در هیات امنای موسسه مطهر از نمایشگاه بیاد مریم
بازدید آقای دکتر محمد زاده استاد تمام دانشگاه تربیت مدرس و نماینده وزیر علوم وعضو هیات تحریریه مجله علوم جمهوری اسلامی در روز پنجشنبه 98.11.17