اطلاعیه مهم دانشجویان کارشناسی ارشد

رو لینک کلیک کنید

اطلاعیه مهم دانشجویان کارشناسی ارشد

پیرو اطلاع رسانیهای قبلی ، با توجه به سیستمی شدن فرایند درخواست سنوات و اعاده به تحصیل ، لازم است دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد (ورودی 92،93،94،95) ، اعاده به تحصیل، مشروط ، عدم مراجعه و همچنین دانشجویانی که پرونده آنها قبلا به هرعلتی به کمیسیون دانشگاه فردوسی ارجاع داده شده است، حداکثرتا تاریخ99/1/30 ضمن مراجعه به سامانه سجاد به آدرس(https://portal.saorg.ir) نسبت به ثبت نام اقدام نموده و درلینک کمیسیون موارد خاص ضمن آپلود مدارک خواسته شده درسامانه نسبت به درخواست سنوات ویا تعیین وضعیت  نیم سال دوم 98-99 اقدام فرمایند. لازم به ذکر است کلیه عواقب ناشی از عدم درخواست سنوات از طریق سامانه (مشکلات مربوط به نظام وظیفه، عدم اجازه دفاع از پایان نامه و .........) به عهده شخص دانشجو خواهد بود.

مدارک لازم:

- فیش واریزی به حساب عواید اختصاصی دانشگاه فردوسی مشهد(مبلغ سی و پنج هزار تومان)

- کاربرگ مرکز مشاوره دانشگاه

- نامه استاد راهنما مبنی بر تعیین وضعیت پایان نامه

- مدارک مشکلات شخصی (مانند فوت نزدیکان، بیماری، طلاق و......)درصورت وجود

(حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی)