ثبت نام دانشجویان پذیرفته شده در مقطع کارشناسی ارشد

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد در موسسه آموزش عالی سلمان،

به اطلاع می رساند پذیرفته شدگان گرامی می توانند با در دست داشتن مدارک زیر، از تاریخ یکشنبه 19 شهریور ماه همه روزه جهت ثبت نام به مکان موسسه واقع در ابتدای بلوار لادن، نبش خضرائی منش ۲ مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام:

1- شناسنامه و کارت ملی.

2- عکس تمام رخ 4*3 تهیه شده در سال جاری به تعداد مورد نیاز.

3- مدرک نظام وظیفه

4-  حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت.

5- اصل گواهی تأیید شده توسط دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل اخذ کارشناسی (لیسانس) برای داوطلبانی که بر اساس رتبه اول دوره کارشناسی پذیرفته شده اند.

6- اصل موافقتنامه کتبی و بدون قید و شرط برای فارغ التحصیلان رشته های دبیری از اداره آموزش و پرورش شهرستان محل تعهد و خدمت

7 - اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری یا ذکر تاریخ فارغ التحصیلی و معدل دوره کارشناسی

با آرزوی توفیق

اداره آموزش موسسه آموزش عالی سلمان